Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring in de webwinkel te verbeteren. Accepteren
gratis verzending
VANAF € 100 excl. btw GRATIS BEZORGD
Direct uit voorraad de volgende werkdag al geleverd. Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.
Alleen A kwaliteit
DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT
Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.
20 jaar ervaring
VAKMENSEN
Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.

Stiftkabelschoenen 

 • In sommige situaties is het gebruik van normale kabelschoenen niet mogelijk of gewenst, de stiftkabelschoen kan dan uitkomst bieden. Geschikt voor kabels van 1,5-2,5 mm2. Deze kabelschoen is net als alle goede kwaliteit kabelschoenen gemaakt van massief koper (met vertinde oppervlaktebescherming) en niet van aluminium.

  Prijs per stuk € 0,07 excl. btw
  € 0,08 incl. btw

  Hoeveel wilt u bestellen?

 • In sommige situaties is het gebruik van normale kabelschoenen niet mogelijk of gewenst, de stiftkabelschoen kan dan uitkomst bieden. Geschikt voor kabels van 10 mm2. Deze kabelschoen is net als alle goede kwaliteit kabelschoenen gemaakt van massief koper (met vertinde oppervlaktebescherming) en niet van aluminium.

  Prijs per stuk € 0,26 excl. btw
  € 0,31 incl. btw

  Hoeveel wilt u bestellen?

 • In sommige situaties is het gebruik van normale kabelschoenen niet mogelijk of gewenst, de stiftkabelschoen kan dan uitkomst bieden. Geschikt voor kabels van 16 mm2. Deze kabelschoen is net als alle goede kwaliteit kabelschoenen gemaakt van massief koper (met vertinde oppervlaktebescherming) en niet van aluminium.

  Prijs per stuk € 0,34 excl. btw
  € 0,41 incl. btw

  Hoeveel wilt u bestellen?

 • In sommige situaties is het gebruik van normale kabelschoenen niet mogelijk of gewenst, de stiftkabelschoen kan dan uitkomst bieden. Geschikt voor kabels van 25 mm2. Deze kabelschoen is net als alle goede kwaliteit kabelschoenen gemaakt van massief koper (met vertinde oppervlaktebescherming) en niet van aluminium.

  Prijs per stuk € 0,76 excl. btw
  € 0,92 incl. btw

  Hoeveel wilt u bestellen?

 • In sommige situaties is het gebruik van normale kabelschoenen niet mogelijk of gewenst, de stiftkabelschoen kan dan uitkomst bieden. Geschikt voor kabels van 35 mm2. Deze kabelschoen is net als alle goede kwaliteit kabelschoenen gemaakt van massief koper (met vertinde oppervlaktebescherming) en niet van aluminium

  Prijs per stuk € 0,73 excl. btw
  € 0,88 incl. btw

  Hoeveel wilt u bestellen?

 • In sommige situaties is het gebruik van normale kabelschoenen niet mogelijk of gewenst, de stiftkabelschoen kan dan uitkomst bieden. Geschikt voor kabels van 50 mm2. Deze kabelschoen is net als alle goede kwaliteit kabelschoenen gemaakt van massief koper (met vertinde oppervlaktebescherming) en niet van aluminium

  Prijs per stuk € 1,06 excl. btw
  € 1,28 incl. btw

  Hoeveel stuks wilt u bestellen?

 • In sommige situaties is het gebruik van normale kabelschoenen niet mogelijk of gewenst, de stiftkabelschoen kan dan uitkomst bieden. Geschikt voor kabels van 70 mm2. Deze kabelschoen is net als alle goede kwaliteit kabelschoenen gemaakt van massief koper (met vertinde oppervlaktebescherming) en niet van aluminium

  Prijs per stuk € 1,90 excl. btw
  € 2,30 incl. btw

  Hoeveel wilt u bestellen?

Tonen 1 - 7 van 7 items