Op werkdagen voor 17:00 besteld?
Binnen 24 uur verzonden!

Garantie & Retourneren

Wij staan garant voor een uitermate kwalitatief product. Voor alle producten gelden de fabrieksgaranties. Dit betekent dat u recht heeft op de reguliere garantiebepalingen zoals de fabrikant van het artikel heeft bepaald. Deze garantiebepalingen zijn specifiek voor elk artikel en worden niet op locatie verholpen. De op het aankoopbewijs vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum voor de garantie. Mocht u vragen hebben of wilt u aanspraak maken op de garantie, dan kunt u hierover contact opnemen met onze klantenservice.

Herroepingsrecht / Afkoelingsperiode

Voor de meeste producten geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat het product in uw bezit is. Binnen deze periode kunnen bestelde producten, zonder opgave van reden, retour worden gezonden (m.u.v. op maat geleverde producten zoals bijvoorbeeld kabel op snijlengte). Voorwaarde hierbij is dat de producten onbeschadigd in, indien redelijkerwijs mogelijk, originele verpakking geretourneerd worden. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Voor een correcte verwerking in het magazijn is het van belang dat u uw retour aanmeld via uw account en dit retourformulier ingevuld meestuurt met de artikelen die retour gaan. Heeft u geen account, dan graag uw retourzending per e-mail aanmelden en het retourformulier ingevuld mee retour sturen.

Let op! Het herroepingsrecht is alleen van toepassing op consumenten aankopen, zakelijke aankopen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Zakelijk retourbeleid

Zakelijke klanten dienen contact op te nemen voor een akkoord op het retourneren van artikelen. Eventuele extra kosten worden niet vergoed en ook de transportkosten, die gemaakt zijn, worden niet vergoed voor zakelijke aankopen.

Transportschades, DOA’s & foutieve of incomplete leveringen (Zakelijk)

Wij verzoeken u om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst voldoen. Mocht een product bij aankomst beschadigd zijn en/of niet functioneren, dan verzoeken wij u dit direct na levering en in ieder geval binnen zeven (7) werkdagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk of per e-mail en gemotiveerd hiervan melding te maken. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst voldoen, heeft Elektroproducten.nl de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Bij retourzendingen i.v.m. transportschade en/of het niet functioneren van het product geldt dat de kosten voor retourzendingen voor onze rekening komen.

Indien de wederpartij gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor zijn rekening. Indien gewenst kan de wederpartij retourproduct(en) zelf inleveren aan de winkelbalie van Elektroproducten.nl in Assen.

Mocht u uw vraag hierboven niet zijn tegengekomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Elektroproducten.nl stelt iedere reactie op prijs en wij horen graag uw mening.

GRATIS VERZENDING (VANAF €100,- EX BTW)

Op werkdagen voor 17:00 besteld = binnen 24 uur verzonden! Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.

DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT

Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.

VAKMENSEN

Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.