Op werkdagen voor 17:00 besteld?
Binnen 24 uur verzonden!

Klantenservice Elektroproducten.nl

We beantwoorden graag uw vragen en helpen u met de uitdagingen van de Elektrotechniek. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens per telefoon of per e-mail, bent u in de buurt? Kom dan langs tijdens onze openingstijden van de showroom in Assen. Onze klantenservice, specialisten én installateurs staan voor u klaar.

Klantenservice:

Telefoon:
+31(0)592 – 407 500
Per e-mail:
info@elektroproducten.nl

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Showroom Assen:

Elektroproducten.nl
Fokkerstraat 18L
9403 AP Assen

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Showroom Assen

Elektroproducten.nl heeft een fysieke locatie in Assen, waar klanten haar bestellingen af kunnen halen indien gewenst. Ook ligt hier een deel van ons assortiment, dit kunt u online bekijken doordat de voorraad op onze locatie in Assen zichtbaar is op de site. Let op, langskomen zonder afspraak of bestelling kan, maar garanderen dat alles wat u nodig heeft aanwezig is, kunnen we helaas niet. Van tevoren bellen of bestellen is hiervoor het advies.

U bent altijd welkom!

Online bestellen, levertijd en verzendkosten

Online bestellen bij Elektroproducten.nl gaat simpel, makkelijk, snel en uiteraard via beveiligde systemen. We maken gebruik van de benodigde beveiliging voor op de website en maken gebruik van het meest gebruikte betaalsysteem in Europa “Mollie” voor alle transacties. Wel zo veilig!

Na het bestellen en betalen ontvangt u van ons een bestelbevestiging, hierop staan al uw producten die u besteld heeft. De factuur ontvangt u op de dag dat wij uw verzending hebben verzonden. U ontvangt de factuur dus tezamen met de bevestiging van verwerking van uw bestelling. Van het verzenden ontvangt u een track & tracé. In het geval van een “lengtevracht” oftewel artikelen met een langste lengte van meer dan 2 meter. Dan ontvangt u géén track & trace code, uw zending gaat namelijk met rechtstreeks vervoer en niet met een reguliere postdienst. U kunt de dag na verzending de verwachte levertijd wel bij ons opvragen.

Levertijd

De levertijd voor verzending bedraagt 1 á 2 werkdagen of 5+ werkdagen. Ons internationale netwerk van fabrikanten en leveranciers stelt ons in staat snel te kunnen leveren ook wanneer artikelen niet in voorraad zijn.

Voor de levertijd bij afhalen geld dat deze vaak dezelfde dag nog afgehaald kan worden wanneer er aangegeven staat dat er voorraad aanwezig is op de afhaal locatie in Assen. Is een artikel niet in voorraad op de afhaal locatie dan is deze in 9 van de 10 gevallen de volgende dag voor u aanwezig in Assen. U krijgt per e-mail bericht wanneer uw bestelling voor u klaarligt.

5+ werkdagen levertijd
Een artikel met de levertijd 5+ werkdagen heeft een verwachte langere levertijd van meer dan 5 werkdagen. Wilt u precies weten wanneer een artikel met deze status geleverd kan worden? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen voor u kijken wat de verwachte leverdatum zal zijn.

Verzendkosten

Elektroproducten.nl hanteert verschillende verzendkosten voor verschillende producten. Wanneer u artikelen besteld met verschillende verzendkosten betaald u slechts één van deze kosten. De overige verzendkosten komen te vervallen, u betaald dus maar 1x verzendkosten per bestelling.

Gratis verzending boven de € 100,-
Indien u meer besteld dan € 100,- exclusief BTW dan vervallen de verzendkosten en is verzending gratis. Echter, dit geld niet voor de lengtevracht, deze kosten blijven staan ook bij een bestelling boven de € 100,-.

Voor de kleinere artikelen zoals schakelmateriaal, en kleine stekkers betaald u € 4,95 verzendkosten. Voor de overige materialen betaald u € 7,95 aan verzendkosten beneden een totaalbedrag van € 100,- ex BTW. Voor artikelen met een lengte van 2 meter rekenen wij altijd € 9,95 en voor lengtevracht langer dan 2 meter bedragen de verzendkosten € 14,95.

GRATIS VERZENDING (VANAF €100,- EX BTW)

Op werkdagen voor 17:00 besteld = binnen 24 uur verzonden! Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.

DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT

Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.

VAKMENSEN

Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.