Op werkdagen voor 17:00 besteld?
Binnen 24 uur verzonden!

TKF Green YMvK installatiekabel

De eerste groene installatiekabel

TKF Green is het nieuwste productlabel van de Twentse Kabelfabrikant uit Nederland, en is ontstaan vanuit de ambitie om duurzaam te verbinden. Dit heeft TKF gerealiseerd met deze nieuwe lijn van producten die geproduceerd worden met gerecyclede & Bio Based ruwe grondstoffen. TKF verwacht in de toekomst meer connectivity oplossingen op de markt te brengen onder dit label.

TKF Green YMvK kenmerken:

– 100% recycled koper
– Kunststoffen met biologische oorsprong
– CO² reductie van 25%
– Grondstoffenpaspoort, CPR en KEMA certificaten
– Levensduur van 40 jaar
– Verpakkingen van gerecycled materiaal

TKF-Green-YMvK

De eerste duurzame installatiekabel op de Nederlandse markt komt van TKF. Met de komst van deze “Green label” kabels is de meest gebruikte kabeloplossing in de elektrotechnische installatiemarkt nu ook beschikbaar in een duurzame variant.

Bij de ontwikkeling heeft TKF ingezet op een minimale milieu-impact door maximaal in te zetten op het hergebruik van grondstoffen zonder concessies te moeten doen aan de kwaliteit, gebruikersgemak en veiligheid.

De TKF Green YMvK kabel is op dit moment in twee varianten verkrijgbaar, de YMvK Dca 3G2,5mm² en de YMvK 5G2,5mm². Beide artikelen zijn te verkrijgen in ringen van 100 meter of op haspel van 500 meter.

TKF Green installatiekabel in de tuin gebruiken?

Dat is geen enkel probleem, gaat u echter de grond in gebruik dan een mantelbuis ter bescherming van uw kabel voor werkzaamheden in de toekomst. Ook deze installatiekabel is net als alle andere YMvK Dca installatiekabels, geschikt voor laagspanningsvoedingen en stuurstromen tot 1kV.

Bekijk alle specificaties op TKF.nl/green en lees meer over de ontwikkeling van deze duurzame installatiekabel. Bekijk hieronder de introductievideo van TKF Green YMvK installatiekabel.

GRATIS VERZENDING (VANAF €100,- EX BTW)

Op werkdagen voor 17:00 besteld = binnen 24 uur verzonden! Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.

DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT

Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.

VAKMENSEN

Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.