Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring in de webwinkel te verbeteren. Accepteren
gratis verzending
VANAF € 150 excl. btw GRATIS BEZORGD
Op werkdagen voor 17:30 besteld = de volgende werkdag geleverd. Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.
Alleen A kwaliteit
DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT
Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.
20 jaar ervaring
VAKMENSEN
Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.

Installatiekabel 


YMvK Dca s2  installatiekabel kunt u binnenshuis gebruiken en kan bijvoorbeeld zonder buis door een kruipruimte worden gelegd. Wilt u deze kabel buiten door de grond leggen, leg de kabel dan door een buis. Wilt u de kabel zo door de grond leggen gebruik dan YMvK-as Dca s2  grondkabel. Al onze YMvK Dca s2  installatiekabels (verplichte rookclassi...

Meer informatie


YMvK Dca s2  installatiekabel kunt u binnenshuis gebruiken en kan bijvoorbeeld zonder buis door een kruipruimte worden gelegd. Wilt u deze kabel buiten door de grond leggen, leg de kabel dan door een buis. Wilt u de kabel zo door de grond leggen gebruik dan YMvK-as Dca s2  grondkabel. Al onze YMvK Dca s2  installatiekabels (verplichte rookclassificatie) zijn voorzien van 
KEMA-KEUR en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Om kabel aan te verwerken komen een aantal gereedschappen goed van pas: STRIPTANGZIJKNIPTANGKABELMES.

Daarnaast kunt u veilig aansluitingen maken door middel van  LASKLEMMEN.

YMvK of XMvK, wat is het verschil?

 

1.) YMvK installatiekabel is moeilijk brandbaar, XMvK niet;

2.) YMvK installatiekabel mag je bundelen, XMvK niet;

3.) YMvK heeft een veel hogere isolatiewaarde; 


Gezien de kwaliteit en de veiligheid verkopen wij geen XMvK installatiekabel en adviseren wij altijd om YMvK Dca s2 installatiekabels te gebruiken.

Informatie sluiten