Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring in de webwinkel te verbeteren. Accepteren
gratis verzending
VANAF € 100 excl. btw GRATIS BEZORGD
Direct uit voorraad de volgende werkdag al geleverd. Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.
Alleen A kwaliteit
DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT
Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.
20 jaar ervaring
VAKMENSEN
Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.

Klik-Aan-Klik-Uit ( KAKU ) 

 • Draadloze wandschakelaar (enkele wipschakelaar) met instelbare uitschakelfunctie: van 5 seconden tot 3 uur. Werkt op batterijen. Binnenshuis makkelijk te bevestigen met dubbelzijdig tape en/of schroeven. Verzendbereik tot 30 meter en de batterij wordt meegeleverd.

  Prijs per stuk € 13,99 excl. btw
  € 16,93 incl. btw

  Hoeveel wilt u bestellen?

 • Draadloze inbouwschakelaar, kan door max. 6 KlikAanKlikUit zenders bediend worden. Geschikt om verlichting/apparaat draadloos in of uit te schakelen (maximaal 1000 Watt) met diverse KlikAanKlikUit zenders.Is eenvoudig aan het plafond, in een kast of aansluitdoos te monteren.

  Prijs per stuk € 13,99 excl. btw
  € 16,93 incl. btw

  Hoeveel wilt u bestellen?

Tonen 1 - 2 van 2 items