Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring in de webwinkel te verbeteren. Accepteren
gratis verzending
VANAF € 150 excl. btw GRATIS BEZORGD
Op werkdagen voor 17:30 besteld = de volgende werkdag geleverd. Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.
Alleen A kwaliteit
DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT
Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.
20 jaar ervaring
VAKMENSEN
Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.

Bij Elektroproducten verkopen we bewust alleen de kabels waar professionele elektromonteurs mee willen werken. Kabels die ‘alle papieren’ hebben en ook fysiek superieure eigenschappen bezitten.

Tussen de verschillende kabelfabrikanten zit kwaliteitsverschil en op internet is niet altijd duidelijk of er een A- of B-merk kabel wordt aangeboden. Bij Elektroproducten kiezen we er bewust voor om alleen A-merk kabels te verkopen van topmerken als Eldra, TKF, Draka, Nexans en Donné. Dit heeft voor u als klant meerdere voordelen:

  • De kabels kunnen makkelijker verwerkt worden, dit scheelt irritatie en levert tijdswinst op. Zo zijn ze een stuk makkelijker te pellen en gaan makkelijker door leidingen omdat ze soepeler en dunner zijn.
  • Goede belastbaarheid van de kabels.
  • U weet zeker dat de kabels aan alle moderne eisen en normen voldoen. Zo hebben al onze kabels een KEMA/Dekra certificering. Let op: veel online aangeboden kabel heeft geen KEMA Keurmerk!
  • Voldoen aan de nieuwe CPR norm (gecertificeerd volgens de geldende brandclassificaties op basis van de NEN8012).

  

Elektroproducten is de goedkoopste aanbieder van kwaliteitskabel. Heeft u nog vragen over onze kabels? Onze vriendelijke klantenservice staat u graag te woord, stuur een e-mail naar info@elektroproducten.nl of bel naar 0592-40 75 00