Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring in de webwinkel te verbeteren. Accepteren
gratis verzending
VANAF € 150 excl. btw GRATIS BEZORGD
Op werkdagen voor 17:30 besteld = de volgende werkdag geleverd. Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.
Alleen A kwaliteit
DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT
Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.
20 jaar ervaring
VAKMENSEN
Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.

Groepenkast op maat 

Wilt u een Schneider groepenkast op maat bestellen?


Wij hebben alle groepenkasten en toebehoren (installatieautomaten, aardlekschakelaars, fornuisgroepen etc.) van Schneider op voorraad. Onze ervaren elektromonteurs stellen de groepenkast volledig naar wens samen (volledig bedraad).

Neem als voorbeeld de Schneider 3 fase groepenkast met 6 lichtgroepen. Wij krijgen vaak de vraag of we deze groepenkast uit kunnen breiden met een fornuisgroep. Geen enkel probleem. Maar ook het samenstellen van een 1 fase groepenkast met 12 lichtgroepen is geen punt voor ons.

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een groepenkast op maat, neem dan persoonlijk contact met ons op voor de mogelijkheden via e-mail (info@elektroproducten.nl) of telefonisch op 0592 - 407 500.