Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring in de webwinkel te verbeteren. Accepteren
gratis verzending
VANAF € 150 excl. btw GRATIS BEZORGD
Op werkdagen voor 17:30 besteld = de volgende werkdag geleverd. Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.
Alleen A kwaliteit
DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT
Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.
20 jaar ervaring
VAKMENSEN
Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.

Stuurstroomkabel 

Hoogwaardige Flexibele stuurstroomkabels of leidingen is bestendig tegen olie en chemische vloeistoffen. Afgeschermd of niet afgeschermd, word veelal gebruikt in de industrie, machinebouw, meet- en regeltechniek en kastenbouw. De grote verscheidenheid in stuurstroomkabels zijn gecodeerd met nummers of gekleurd. Andere afmetingen zijn op aanvraag...

Meer informatie

Hoogwaardige Flexibele stuurstroomkabels of leidingen is bestendig tegen olie en chemische vloeistoffen. Afgeschermd of niet afgeschermd, word veelal gebruikt in de industrie, machinebouw, meet- en regeltechniek en kastenbouw. De grote verscheidenheid in stuurstroomkabels zijn gecodeerd met nummers of gekleurd. Andere afmetingen zijn op aanvraag leverbaar. 

Om kabel te verwerken komen een aantal gereedschappen goed van pas: STRIPTANGZIJKNIPTANGKABELMES.

Informatie sluiten