Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring in de webwinkel te verbeteren. Accepteren
gratis verzending
VANAF € 100 excl. btw GRATIS BEZORGD
Op werkdagen voor 17:30 besteld = de volgende werkdag geleverd. Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.
Alleen A kwaliteit
DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT
Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.
20 jaar ervaring
VAKMENSEN
Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.

Outdoor CAT5/CAT6 

 • Artikel: C3853333

  Doos van 305 Meter.Buitenshuis zijn normale CAT5E UTP kabels niet geschikt om een datanetwerk aan te leggen. De weersinvloeden, UV-straling en ongedierte kunnen de kabel aantasten en beschadigen. Onze CAT5E buitenkabels zijn voorzien van een speciale PE-mantel die de kabel beschermt tegen buitenomstandigheden. Hoge kwaliteit kabel met massief koperen aders.

  Prijs per meter € 0,52 excl. btw
  € 0,63 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

  Voorraad :

 • Artikel: C3213786

  Buitenshuis zijn normale CAT5E UTP kabels niet geschikt om een datanetwerk aan te leggen. De weersinvloeden, UV-straling en ongedierte kunnen de kabel aantasten en beschadigen. Onze CAT5E buitenkabels zijn voorzien van een speciale PE-mantel die de kabel beschermt tegen buitenomstandigheden. Hoge kwaliteit kabel met massief koperen aders.

  Prijs per meter € 0,56 excl. btw
  € 0,68 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

  Voorraad :

 • Artikel: C3222089

  Vul het aantal meters in dat u nodig heeft. Buitenshuis zijn normale CAT6 UTP kabels niet geschikt om een datanetwerk aan te leggen. De weersinvloeden, UV-straling en ongedierte kunnen de kabel aantasten en beschadigen. Onze CAT6 buitenkabels zijn voorzien van een speciale PE-mantel die de kabel beschermt tegen buitenomstandigheden. Hoge kwaliteit kabel...

  Prijs per meter € 0,76 excl. btw
  € 0,92 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

  Voorraad :

 • Artikel: C3223334

  Buitenshuis zijn normale CAT6 UTP kabels niet geschikt om een datanetwerk aan te leggen. De weersinvloeden, UV-straling en ongedierte kunnen de kabel aantasten en beschadigen. Onze CAT6 buitenkabels zijn voorzien van een speciale PE-mantel die de kabel beschermt tegen buitenomstandigheden. Hoge kwaliteit kabel met massief koperen aders.

  Prijs per meter € 0,73 excl. btw
  € 0,88 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

  Voorraad :

Tonen 1 - 4 van 4 items