Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring in de webwinkel te verbeteren. Accepteren
gratis verzending
VANAF € 100 excl. btw GRATIS BEZORGD
Op werkdagen voor 17:30 besteld = de volgende werkdag geleverd. Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.
Alleen A kwaliteit
DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT
Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.
20 jaar ervaring
VAKMENSEN
Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.

CAT7 netwerkkabel 

 • Artikel: C3232092

  Vul het aantal meters in wat je nodig hebt.CAT7 S/FTP kabel. Deze kabel haalt snelheden tot maarliefst 10 Gigabit (=10.000 Mbit/s) met een doorvoersnelheid van minimaal 600 Mhz. Alle aderparen zijn afgeschermd met folie en daarnaast zit er om de aderbundel een gevlochten afscherming. Optimaal beschermd dus tegen interferentie van buitenaf! Hoge kwaliteit...

  Prijs per meter € 1,99 excl. btw
  € 2,41 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

  Voorraad :

 • Artikel: C3232091

  Een haspel van 500 meter CAT7 S/FTP kabel. Deze kabel haalt snelheden tot maarliefst 10 Gigabit (=10.000 Mbit/s) met een doorvoersnelheid van minimaal 600 Mhz. Alle aderparen zijn afgeschermd met folie en daarnaast zit er om de aderbundel een gevlochten afscherming. Optimaal beschermd dus tegen interferentie van buitenaf! Hoge kwaliteit kabel met massief...

  Prijs per meter € 1,21 excl. btw
  € 1,46 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

  Voorraad :

Tonen 1 - 2 van 2 items