Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring in de webwinkel te verbeteren. Accepteren
gratis verzending
VANAF € 100 excl. btw GRATIS BEZORGD
Direct uit voorraad de volgende werkdag al geleverd. Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.
Alleen A kwaliteit
DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT
Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.
20 jaar ervaring
VAKMENSEN
Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.

Afdekgoot 

 • Afdekgoot/ deksel voor het KG 281 kabeldraagsysteem. Breedte van het deksel is 70mm en dikte is 0,9 mm. Bevestiging met dekselklemmen. Het deksel is gemaakt van staal en is bandverzinkt (sendzimir verzinkt). Prijs is per lengte van 2 meter.

  Prijs per meter € 3,62 excl. btw
  € 4,38 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

 • Afdekgoot/ deksel voor het KG 281 kabeldraagsysteem. Breedte van het deksel is 120mm en dikte is 1 mm. Bevestiging met dekselklemmen. Het deksel is gemaakt van staal en is bandverzinkt (sendzimir verzinkt). Prijs is per lengte van 2 meter.

  Prijs per meter € 5,29 excl. btw
  € 6,40 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

 • Afdekgoot/ deksel voor het KG 281 kabeldraagsysteem. Breedte van het deksel is 200mm en dikte is 1 mm. Bevestiging met dekselklemmen. Het deksel is gemaakt van staal en is bandverzinkt (sendzimir verzinkt). Prijs is per lengte van 2 meter.

  Prijs per meter € 7,05 excl. btw
  € 8,53 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

 • Afdekgoot/ deksel voor het KG 281 kabeldraagsysteem. Breedte van het deksel is 250mm en dikte is 1 mm. Bevestiging met dekselklemmen. Het deksel is gemaakt van staal en is bandverzinkt (sendzimir verzinkt). Prijs is per lengte van 2 meter.

  Prijs per meter € 8,14 excl. btw
  € 9,85 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

 • Afdekgoot/ deksel voor het KG 281 kabeldraagsysteem. Breedte van het deksel is 330mm en dikte is 1 mm. Bevestiging met dekselklemmen. Het deksel is gemaakt van staal en is bandverzinkt (sendzimir verzinkt). Prijs is per lengte van 2 meter.

  Prijs per meter € 12,45 excl. btw
  € 15,06 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

 • Afdekgoot/ deksel voor het KG 281 kabeldraagsysteem. Breedte van het deksel is 400mm en dikte is 1 mm. Bevestiging met dekselklemmen. Het deksel is gemaakt van staal en is bandverzinkt (sendzimir verzinkt). Prijs is per lengte van 2 meter.

  Prijs per meter € 16,53 excl. btw
  € 20,00 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

 • Afdekgoot/ deksel voor het KG 281 kabeldraagsysteem. Breedte van het deksel is 500mm en dikte is 1 mm. Bevestiging met dekselklemmen. Het deksel is gemaakt van staal en is bandverzinkt (sendzimir verzinkt). Prijs is per lengte van 2 meter.

  Prijs per meter € 18,08 excl. btw
  € 21,88 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

 • Afdekgoot/ deksel voor het KG 281 kabeldraagsysteem. Breedte van het deksel is 600mm en dikte is 1 mm. Bevestiging met dekselklemmen. Het deksel is gemaakt van staal en is bandverzinkt (sendzimir verzinkt). Prijs is per lengte van 2 meter.

  Prijs per meter € 23,11 excl. btw
  € 27,96 incl. btw

  Hoeveel meter wilt u bestellen?

 • De universele dekselklemmen plaats je aan de zijrand van een afdekgoot, daarna kun je het stuk plaatsen op bijvoorbeeld een kabelgoot. Wij verkopen de dekselklemmen per stuk.

  Prijs per stuk € 0,57 excl. btw
  € 0,69 incl. btw

  Hoeveel wilt u bestellen?

Tonen 1 - 9 van 9 items