Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring in de webwinkel te verbeteren. Accepteren
gratis verzending
VANAF € 100 excl. btw GRATIS BEZORGD
Direct uit voorraad de volgende werkdag al geleverd. Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.
Alleen A kwaliteit
DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT
Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.
20 jaar ervaring
VAKMENSEN
Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.

Reflex SI 

 • Inbouwsokkels
 • Wandcontactdoos
 • Druk-, wip-, tiptoets- en draaiknoppen
 • Afdekramen
 • Afdekkingen
 • Led dimmer

  Speciale Aanbieding Led dimmer van Busch & Jaeger ...

  Complete set 250w van 55,95 nu voor 45,95 ! ( op = op )

  Complete set 400w van 76,10 nu voor 61,10 ! ( op = op )

  Ledlampen zijn de modernste lampen. Ze zorgen voor een nieuwe definitie van licht en vergeleken met conventionele lampen verbruiken ze slechts een vijfde van de energie . Tot nog toe was het echter niet mogelijk, om deze lampen optimaal te dimmen. In samenwerking met Philips, de wereldmarktleider in ledlampen, heeft Busch& Jaeger hoogwaardige dimmers ontwikkeld, die perfect passen bij deze efficiënte lichtbronnen. Met de moderne Philips-retrofit-leds worden dezelfde resultaten bereikt als met conventionele gloeilampen.

  De technologie van de led-dimmer is gebaseerd op transistors die geen bromgeluiden maken en daarom bijzonder geschikt zijn voor inbouw in holle wanden.