Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring in de webwinkel te verbeteren. Accepteren
gratis verzending
VANAF € 150 excl. btw GRATIS BEZORGD
Op werkdagen voor 17:30 besteld = de volgende werkdag geleverd. Wij werken samen met transporteurs die zijn gespecialiseerd in vervoer en levering van elektromaterialen.
Alleen A kwaliteit
DE GOEDKOOPSTE IN KWALITEIT
Al onze kabels voldoen aan de nieuwe CPR norm. We zetten ons dagelijks in om de beste Europese merken tegen de scherpste prijs te leveren.
20 jaar ervaring
VAKMENSEN
Bij Elektroproducten werken ervaren elektromonteurs met passie voor hun vak en materialen. We adviseren graag en zorgen dat er alleen kwaliteit in ons assortiment zit.

Kabeltule 

 • Artikel: C1222457

  Met deze kabeltule/ afwerktule kun je de RJ45 connector van een CAT5 kabel beschermen. Let op: schuif deze kabeltule eerst over de kabel alvorens je de connector aan de kabel vastzet. Verpakt per 25 stuks.

  Prijs per stuk
  € 0,37 excl. btw
  € 0,45 incl. btw

  Hoeveel wilt u bestellen?

  Voorraad :

 • Artikel: C1222460

  Met deze kabeltule/ afwerktule kun je de RJ45 connector van een CAT6 kabel beschermen. Let op: schuif deze kabeltule eerst over de kabel alvorens je de connector aan de kabel vastzet. Prijs per 25 stuks.

  Prijs per stuk € 1,45 excl. btw
  € 1,75 incl. btw

  Hoeveel stuks wilt u bestellen?

  Voorraad :

 • Artikel: C1223303

  Met deze kabeltule/ afwerktule kun je de RJ45 connector van een CAT6 afgeschermde kabel beschermen, voor kabel rond 5,1mm Let op: schuif deze kabeltule eerst over de kabel alvorens je de connector aan de kabel vastzet.

  Prijs per stuk € 0,34 excl. btw
  € 0,41 incl. btw

  Hoeveel stuks wilt u bestellen?

  Voorraad :

Tonen 1 - 3 van 3 items