Kabelgoot 

Stago kabelgoot systeem van Schneider Electric...

Wilt u kabels van A naar B trekken zonder dat het er chaotisch en rommelig uit ziet? Dan is een Stago kabelgoot van Schneider Electric een goede oplossing. U kunt dankzij zo’n kabelgoot vlot, veilig en netjes jouw kabels wegwerken. De Stago kabelgoten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten z...

Meer informatie

Stago kabelgoot systeem van Schneider Electric...

Wilt u kabels van A naar B trekken zonder dat het er chaotisch en rommelig uit ziet? Dan is een Stago kabelgoot van Schneider Electric een goede oplossing. U kunt dankzij zo’n kabelgoot vlot, veilig en netjes jouw kabels wegwerken. De Stago kabelgoten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten zo kunt u uw keus volledig aanpassen naar gelang het aantal kabels dat u wilt wegwerken.

Duurzaam en sterk

De goten van Stago zijn gemaakt van plaatstaal. Hierdoor zijn ze erg sterk en kunnen ze veel gewicht dragen. Daarnaast is staal erg duurzaam waardoor de goten lang meegaan. De goot heeft een voorgestanst gatenpatroon waardoor u zelf geen gaten meer hoeft te boren.

Toebehoren Stago KG281

In ons assortiment vind u ook toebehoren voor deze Stago kabelgoten zoals een dekselklem, een scheidingsschot of een grendel. Kortom, alles wat u nodig heeft voor het installeren van uw kabelgoten.

Heeft u een klus op de planning staan waarbij veel kabelgoot nodig is? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Bel 0592-407500 voor een passend aanbod en advies.

Informatie sluiten